Brudens smykker

Brudens smykker

Hvis du skal ud og købe nye smykker til dit bryllup, må du først planlægge, hvor stor en del at budgettet, der skal bruges på dette. 

Hvis du i forvejen har nogle smukke og enkle smykker er det måske en god idé, at få dem pudset op og så bruge dem.

Brudens smykker

Noget blå

Nogle har arvet smykker fra forældre eller bedsteforældre. Er der en halskæde iblandt, kan der f.eks. sættes en lille sten i smykket, evt. hvis det er et sølv eller guldhjerte. Stenen kan have en blå nuance, og bæres som -Noget blå-.

Læs også:

Bryllup Sjælland
Bryllup Skagen
Bryllup Sønderjylland
Bryllup Varna Palæet
Bryllup Værløse
Bryllup Clausholm Slot
Bryllup Kastelkirken

Mange bruger perlekæder, som er et meget enkelt og elegant smykke, der også står godt til de fleste brudekjoler, og personligheder.

de fleste brudekjoler

Noget gammelt

En halskæde eller et armbånd som du fik i gave til din barnedåb, kan også bruges. Køb en længere kæde til vedhænget, sæt et par led i armbåndet eller tag smykket med til din guldsmed, de har ofte en god idé til ændring af smykket, og det er som regel ikke særlig dyrt. Brug denne type smykker som -Noget gammelt-.

Unikke Bryllupsvideoer | Få Produceret Efter Dine Behov‎

Noget nyt

Hvis du vælger, at købe nye smykker, kan de bære som -Noget nyt-.

Det er igen blevet moderne, at bruge diadem/tiara. Disse behøver ikke være dyre smykker. Måske din mor eller bedstemor har et du kan låne. Bruges som -Noget lånt-. Du kan også låne en bog på biblioteket og lave det selv.

Bryllupsfotograf Odense - Få taget flotte bryllupsbilleder

Ringene

Ringene er symbolet på jeres ægteskab. At I hører sammen. På godt dansk kan man sige, at andre kan se, at I er optaget.

Der findes mange traditioner omkring brudeparrets ringe. Nogle steder, er det manden, der sørger for dette, andre steder får bruden stadig en -arvering- som så igen går videre til brudeparrets børn. 

Bryllupsfotograf tilbydes i Holbæk nær Kalundborg

Men de fleste i Danmark, køber ringene sammen og tager her en fælles beslutning omkring designet. Der er også mange som allerede ved forlovelsen køber -drømmeringen- som også bruges som vielsesring.

LÆS OGSÅ: