Skal du booke en bryllupsfotograf?


Skal jeg booke en Professional bryllup fotograf eller få en ven til at gøre det gratis?

Du har sandsynligvis set lignende diskussioner på dette på andre bryllup blogs, dog i dag vil jeg gerne dele med dig denne advarende fortælling fra en brud, som havde personlige erfaringer med at tage indstillingen billigere og var utilfredse med resultaterne. Nu ved jeg ikke udgifterne 10.000 til et bryllup fotograf er muligt for alle, men pointen med dette indlæg er ikke at mobbe du til at betale for en person, du ikke har råd. Nej, jeg ville dele denne historie med dig, så du gør din beslutning med dine brede øjne åbne. Jeg vil blot være åbne og ærlige med dig og giver dig besked, som med de fleste ting i det liv, du virkelig får hvad du betaler for… og hvis noget lyder for godt til at være sand, da det sandsynligvis er.

 

Hvis bryllupsfotografi er det ikke at store en aftale for dig, stort – hvem er jeg sige til dem, der er forkert? Men det bryder mit hjerte når jeg hører fra nygifte, der siger ‘ jeg ønsker vi havde tænkt yderligere om vores fotografering. Vi tilbragte mere på kagen / min kjole/the blomster og nu vi har nogen gode billeder at huske vores dag ‘.

 

bryllupsfotograf
OK, Over at du fru X…

Jeg har bedt om denne post at være anonym, så at folk læser dette ikke tror det er en skamløs marketing manøvre. Jeg kan nu være en professionel bryllup fotograf mig, men jeg ønskede ikke at skrive denne artikel for at fremme mig. Nej, jeg virkelig bare gerne dele denne advarende fortælling med de, der ikke måske forstår vigtigheden af at have store bryllup fotografier.

Det er et par år siden jeg fik gift men når jeg tænker tilbage på det jeg får en følelse af syge. Det var familien argumentet om, at der skete (ikke får mig startede det!), og heller ikke var det, at vi finansierede det med et lån, som vi betaler stadig off. Nej, er de syge følelse rent centreret omkring min tåbelighed og de temmelig forfærdelige billeder, vi nu skal se tilbage på resten af vores liv.

 

Her jeg et par år senere, nu en «pro» fotograf selv (hvem vidste det ville ske!!) og jeg har nu en ny fundet forståelse af de kvalifikationer, der kræves til at skyde et bryllup. Jeg befinder mig som ønsker jeg vidste dengang, hvad jeg ved nu. Du har måske læst artikler fra fotografer før opholder sig, hvor vigtigt det er, at dit bryllup fotograf har erfaring, ved, hvordan man håndtere belysning og bruger det rigtige udstyr osv, og mens jeg er her at gentage disse punkter, jeg er ikke her at sige disse ting til pimp mine egne tjenestegrene. Jeg var denne artikel kunne være lidt cathartic for mig og jeg håber virkelig jeg kan hjælpe dig til at tænke lidt mere om din beslutning – uanset om det er at bruge penge på dit bryllup fotografering, eller gå til billigere mulighed for at ansætte en person med nogen erfaring – måske en ven med et godt kamera, der har tilbudt at gøre det gratis. Venligst Bemærk, at et godt kamera ikke en god bryllup fotograf gør!

 

Vi fik gift i December og jeg erkender nu, at vinteren bryllupper, hvor du kommer fra ceremonien til de kolde og mørke, er blodige hårdt arbejde og virkelig svært at fotografere. Jeg forstår at romantisk candle lit receptioner kan se gorgeous i det ‘virkelige liv’ men kræver en vis grad af dygtighed til at optage på kameraet, og frem for alt jeg ved nu, at alle de penge jeg gør mødested udseende smukke og hyggelige var temmelig meget spildt. OK, så vores gæster vil altid huske, hvordan smukke lokaliten kiggede, men for mig dagen fløj af så hurtigt og jeg kan huske ikke meget af det selv! Hver gang jeg nævne mit bryllup min mor siger “men det kiggede so beautiful” og mens jeg er sikker på, det ikke er blot hendes er venlige, (det ikke er virkelig hendes stil) har gjort mig hader mit eget bryllup fordi jeg ikke ser tilbage på mine billeder og se et smukt bryllup, jeg ser på dem og se forfærdeligt mørke og uskarpe billeder.

 

Du kan se, ikke realisere den sande virkning af hvad jeg gjorde, jeg spurgte min ven til at skyde min store dag. Han havde et DSLR og kunne tage fantastiske billeder af biler, så han skal være i stand til at skyde min vinter bryllup højre? Forkert!

Det var ikke hans skyld virkelig, bør jeg har lært mere, forstod lidt om lys (eller mangel på samme) og gjort tingene lettere. Men her er den værste del, jeg var ikke på et £1000 budget, tilbragte jeg meget meget mere. Jeg prioriterede forkert. Jeg tilbragte mere om brudepiger kjoler end jeg gjorde på min fotograf, mere på smukke dekorationer end smukke billeder… kort sagt, jeg blev til grin!

Ikke får mig forkert, jeg ikke kender alle har budget til at betale meget for deres bryllup fotograf, og dette er ikke en artikel til at føle dårlig dig. Jeg siger brug uanset hvem du vil – en professional, en ven, hvem… det er dit bryllup jo. Men jeg vil opfordre dem til at gøre din forskning først og gå ind i det vidste, at resultaterne af indstillingen billige bare ikke det samme som en person med erfaring skydning bryllupper.

Hvis du ikke bruger en professional skal du tage et medansvar og hjælpe dem ud en smule, anser det for et kreativt projekt. Her er de ting, jeg ville ønske jeg havde gjort…

 

♥ Tog dem til ceremonien sted på en dato og et klokkeslæt med lignende lys (lys er så vigtigt, jeg kan ikke understrege det nok) og tog prøven billeder at få de rigtige kameraindstillinger.

 

♥ Viste dem den måde jeg bestemt lys modtagelse og havde sjovt idet praksis billeder med dem får en fornemmelse af det rette udseende.

 

♥ Tjekket deres kit indgår mindst én lav lys linse (2.8f eller lavere… det er det nummer, der er vigtigt), og hvis ikke budgetteret for at ansætte dem en dag.

♥ Viste mere interesse i deres arbejde og sikret, de havde øvet skydning i lignende situationer, belysning – skydning statiske biler midt på dagen er intet gerne skyde et bryllup med belastninger går på, når dens mørke!

♥ Havde mit bryllup tidligere på dagen… at give dem en fighting chance.

 

♥ Slået lysene lidt for vigtige ting som den første dans og indlæg.

 

♥ Mest kontroversielle af alle, måske jeg skulle have afholdt mit bryllup når lyset var bedre ikke og om vinteren.

 

Desværre indså jeg kun, hvor vigtigt mit bryllup billeder var efter den store dag. Jeg ventede på måneder for billeder, der nu er jeg også flov over at vise folk!

 

Mine 10.00 ord er disse. Hvis du kan tillade sig en professionel bryllupsfotograf så venligst bedes du venligst bruge så meget som du kan få bedst! Disse billeder markerer starten af din familie album, og de kan ikke være let redone. Hvis du bruger en ikke» pro», Husk at sætte et arbejde i dig selv, vise interesse og overveje de forrige tip. Åh og endelig, hvis din shooter bruger et DSLR (og de har nok hukommelse…RAW-filer i gennemsnit 28 MB) bede Dem om at skyde og levere rå billeder samt JPEG (de kan indstille deres kamera gøre dette automatisk). RAW-filer er meget nemmere at rette i Photoshop bagefter Hvis du har problemer med billederne, plus du altid kunne betale nogen til at redigere RAW-arkiverne fremover, når du har et budget til det. Bare Husk du stadig ikke vil få de samme resultater som fotografier, der blev skudt af en dygtig professionel (du ikke kan polske en skiderik jo!) men billederne kan muligvis blive forbedret med nogle dygtige redigeringer i Photoshop.

 

Mine sidste ord af rådgivning er dette, vær omhyggelig, når du vælger en ven eller familiemedlem til at skyde dit bryllup. Hvis de gør et dårligt job kunne det endda ødelægge dit forhold. Det gjorde vores slags, og det gør mig endnu mere trist.

 

Hvis mine ord ikke overbevise dem så tag et kig på mit bryllup fotos! Hvis du anerkender me…ssssshhhhh Mum’s ordet!

 

Det er faktisk svært at bringe ord hvor bittert det er at se på disse, men mest fordi jeg ved det er et problem med min egen forårsager!