Kreativ bryllupsfotografering


Oprigtige og kreative ideer til bryllupsfotografering

Disse dage søger mange par på udkig efter kreativ bryllup fotografering tjenesteydelser af en fotojournalist at fange de rå øjeblikke og følelser af deres dag. Oprigtige bryllup fotografering er udført af en race af fotograf, der kan praler med en spontan og kreative bryllup fotografering stil. De blandede blandt tilskuerne, søger naturligt skud — en munter tåre under ceremonien eller såre Latter under indlæg.

For at sikre vellykket oprigtige bryllupsfotografering, bør du rådgive gæster på forhånd at undgå stillet, iscenesatte skud. Oprigtige bryllup fotografering kræver fotografen til at blive set og hørt ikke, som de stræber efter at erobre kreative bryllup fotografi, som vil afspejle de naturlige og unikke episoder af festlighederne.

kreativ bryllupsfotografering

Kreativ bryllupsfotografi – er at tænke uden for boksen

Vi har alle set stiv, stillet familie portrætter på bryllupper, med Brude part og forældre foret i en række. Kreative bryllup fotografi, på den anden side handler om indsprøjtning disse skud energi med bevægelse; at få part at gå mod dem eller interagerer. Ikke kun vil det gøre for et mere spændende billede, det vil også ryste op ansigtsudtryk og bevægelser.

Flytte ind endnu mere afslappet område, er casual skud et fremtrædende træk i kreative bryllup fotografi. Disse dage du er mere tilbøjelige til at se Brudesuite parter med champagne, sidder i en café vindue chatter over en latte eller bruden med hendes fødder op efter ceremonien end iscenesatte skud på mole eller foran kirken. Og nogle gange er det de billeder af rejsen i stedet for destinationen, der producerer den mest effektive og kreative bryllup fotografi. Par walking ned af gaden (eller endog venter på en sporvogn stop) tilbyder en skæve og kreative bryllup fotografering enhed.

Kreative bryllupsfotograferings teknikker

Hvem siger dit bryllup album skal gå ved bogen? Der er et væld af tekniske anordninger, der fremmer kreative bryllup fotografering og de vokser i popularitet blandt bryllup fotografer. For eksempel korset-behandling bruges til at forbedre — og endog ændre — farven af billeder. Specielt egnet til udendørs skud, vil det skærpe elementerne – måske endda vender den blå himmel lilla!

Nogle fotografer bruger også Kornet film for at skabe kreative, kunstneriske og gammeldags bryllup fotografi. Dette fungerer særligt godt med sort-hvide film, hvor du bogstaveligt talt kan se korn i hvert skud.

Til noget andet producerer infrarød film helt, æterisk resultater ved at sprede et hvidt skær over visse dele af et billede. Igen, denne typografi af kreative bryllup fotografering er bedst egnet til en udendørs indstilling, hvor du kan handle ud en særlig romantisk scene – måske endda forsvinde ind i solnedgang.

Alternative bryllupsfotografering indstillinger

Par leje foto kabiner til dobbelt som en kreativ bryllup fotografering service og underholdning. Gæster kan enten film en meddelelse — langs kornene Big Brother dagbog rummets — eller udgøre for skud i en DIY studio. Dette er en sjov og kreativ bryllup fotografering indstilling for gæster, især hvis du har en printer lagerbeholdning, så de kan tage billeder hjem.

De kunne oprette deres egen booth i en del af vores mødested, hvis din fotograf opholder sig for en del af modtagelsen. Gæster kan derefter foretager besøg i løbet af natten og sidde for kreative bryllup fotografering portrætter. Det er især sjovt når redskaber er lagerbeholdning til baggrundsmaterialer indstillingen. Par kan arrangere tema elementer for at sikre kreative bryllup fotografering: træ tennis racquets og Kroket køller til en garden party, eksempelvis eller udtynde boas og rør til en aften affære.

Redigering af de kreative bryllupsfotos

Takket være nogensinde bedre teknologi, fotografer kan nu bringe deres bærbare computer eller iPad til bryllupper, at tillade par at se deres kreative bryllup fotografering indsats omgående. Nogle er endda tage det et skridt videre og køre et diasshow af billeder fra ceremonien og begyndelse modtagelse i hele festlighederne. Dette giver gæster en endeløs kilde til samtalen, som de analyserer ikke blot de gorgeous gifte par, men også deres egne narrestreger.

Bryllupsfotograferings præsentation idéer

Når den store dag er overstået, har du smukke billeder til at se tilbage på for en levetid. Der er mange nye kreative bryllup fotografering tendenser i foto præsentation at bevæge sig væk fra den traditionelle album. Mange fotografer vil kompilere en coffee table book eller magazine-stil album, giver dig en poleret og professionel minde fra din dag.

Læs om din bryllupsfotograf