Brug af flash ved bryllupsfotografering


Flash i kirken

Kirker er normalt ganske store, og der er lidt naturligt lys. Hvordan arbejder du ved et bryllup? Ligesom bryllupsfotograf

Jeg kommer altid før de nygifte i kirken. Det giver mig mulighed for at første eksponering i kirken at arbejde ud.

Du bør normalt gør det med en forholdsvis lille mængde af naturligt lys, hvilket ofte blandet med halogenspots eller i værste fald lysstofrør. Sådanne lamper giver en kold og beskidt farve, der er ikke flatterende for hudtoner.

Derfor vil jeg ofte arbejder med flash. Men flash med flash indstillet på enheden, er normalt ikke en god idé. Det skaber skygger bag mennesker, kan det ikke håndtere billeder, som er en masse dybde (nær mennesker er overeksponerede, er fjernt folk underbelyst) og ofte giver en meget flad, dimensionsløs og også kold følelse i billedet. Ikke rigtig brug for et bryllup reportage.

Brug af blitz indirekte – ved at pege ham til loftet eller på væggen, som lader dig reflekterer lys eller hoppende – ikke er en løsning. Afstanden mellem flash og loft er for stort i en kirke.

To flash på stativ
Den løsning, som jeg ofte vælger at to blink på et stativ på begge sider af alteret – men god fjernt – at placere og fokusere direkte på bruden og gommen. Ved at bruge en høj ISO-følsomhed normalt 1.600 til 3.200, i kombination med flash jeg får nok lys på parret. Blitzen har en farve for at gøre det. Flashlight varmere

Fordi flashen så langt fra stående, de også fremhæve fint de første par rækker bagud, så jeg uden mange problemer i billedet kan bringe dem.

Derudover arbejder jeg med et set-up flash på enheden, på den ene side at styre (via et trådløst system), og for det andet for detaljer skud eller skiftende situationer mine to blinker – hvis nogen står eksempel for min flash – for at skifte til blinke hurtigt på enheden. Bedre et billede med direkte flash end ingen billede.

Ved at arbejde på denne måde kan jeg også alt hvad der sker på højden af ​​alteret bringe i smukt billede. Fordi jeg har zoomhovedet på flash zoomet, så blitzen i en bred radius er output. Det er praktisk, når undertegnelsen registret eller når jeg laver billeder af celebrant.
At komme ud af kirken passerer jeg det samme trick som i ringen bruden af ​​gommen. Jeg sætter en måling, helst en neutral og velkendt emne.

Min venstre hånd er nyttigt for dette. Ved at måle på min hånd på den position, hvor jeg skyde, jeg parret lyset ved præcis, hvordan du indstiller at have. Eksponeret et par min enhed Den sorte dragt vil være sort, den hvide brudekjole hvid.

Fotograf til bryllup