Hvorfor skal du hyre en professionel ….


Hvorfor skal du hyre en professionel ….
Alt for ofte, hvad der sker i videoen nedenfor ved den kendsgerning, at alle nu kan filme og fotografere få denne form for adfærd især bryllupsfotografering og bryllup film. Folk tror, ​​de kan gøre det, og tilbød at, par ønsker at spare penge og spørge venner eller familie til at fotografere og / eller filmoptagelser. Netop på denne vigtige dag, du ønsker at spare penge, hvorfor så ikke leje en professionel i så meget som du ønsker en smuk bryllup fotografi og video. Jeg spurgte også flere gange for at gøre dette, har jeg altid nægtet, sandsynligvis ville være en del af de bedste billeder ske, men det er ikke min ting, og jeg selv ville være bange for at gå glip af ting. Så jeg henvise alle disse spørgsmål, herunder portrætter, osv., gennem en person, der er i god her, som også har en uddannelse gjort her. Så du betale mere, men du kan forvente, at resultatet er godt. Men til 350 pounds, omkring 400 euro kan du ikke forvente professionel, og det er også et resultat for at se også! Læse dem og græde! Her linket til artiklen.

Her er en historie, der var dog blevet ansat en person, der var på et bryllup fair, jeg har allerede blogget om her, men det passer perfekt! Det har også spillet i England, ved et bryllup messen havde parret hyret en fotograf, vil du sige, at er nødt til at sidde godt, især for prisen på 1500 pounds! De billeder, manden på denne udveksling har vist sig at være meget anderledes, fordi folk har valgt ham elleve andre har. Set efter arbejde
Så vidt jeg forstår, er fotograf hyret af ham, så det er et stort drama! Desværre film online blev fjernet.
Hvad billederne, vil jeg ikke sige meget, men vi kan alle sammen bedre, eksponering, sammensætning osv. virkelig ingen steder at vende, afhuggede hoveder, you name it! Billeder kan findes her. Men på trods af at jeg kunne være bedre, ville jeg ikke acceptere en sådan opgave, hvis du er et smukt stykke natur landschapje eller ønsker, så jeg siger ja, jordbær falder, og så er ikke noget problem ;-)

Må ikke spinke og spare på fotos og video til et bryllup eller en anden vigtig begivenhed, hvor du ønsker at se tilbage! Senere som at have det sjovt Der er selvfølgelig også fagfolk, der gør et rod af ting som historien ovenfor, men generelt kan du være sikker på, at de ved, hvad de gør, og gør et godt stykke arbejde. Altid bede om en portefølje og sætte alt ned skriftligt.

Og råd til amatørfotografer: Kend dine begrænsninger! Jeg personligt foretrækker at tage nogen billeder gerne, at jeg er nødt til at gøre, hvor jeg går med nerver, eller det går godt, vil det bedst lykkes for nogle billeder, men det skal være sjovt, og det er det på en måde for mig ikke .