En begejstret bryllupsfotograf

En begejstret bryllupsfotograf

En begejstret bryllupsfotograf

GOD MORGEN! Er vi klar? Vi har lyst til det? Vi kommer til at gøre en dejlig dag! Så lad os starte med det samme. Altid rart at have et par oprigtige bryllupsbilleder af forberedelserne til at gøre. Åh nej, betyder ikke noget, at du curlers er der stadig, det er bare sjovt!

Kig ind i kameraet

Kig ind i kameraet, så godt! Lidt mere griner! Og din mor, kan også komme her for? Åh, der er hun! Godmorgen frue, kan du gå og stå ved siden af ​​din datter Gør det lige ud. Ja Hvis ja, så bare, at du arbejder med krøllejern. Kig lidt koncentreret. Kan du? Ja, næsten godt. Lidt mindre hektisk som det kan. Det virker som om du lider af forstoppelse, haha. Han sagde egentlig?

En halv time senere og 250 blændende blitz, er du klar til at gå. Rådhus Du har faktisk fører til at kalde denne gang fast at lægge fem gange igen, men nu er du virkelig på vej. Fotografen følger hvert skridt du vende sig bort fra det, som om hans liv afhænger af, og skære det vredt på fri fod.

Under ceremonien

Under ceremonien, han tiltrækker mere opmærksomhed end den officielle tro, ja, manden tager sit job meget alvorligt. Han selv spørger, om kys ‘her kan igen “. Så er det tid til familie snapshots. Steven Spielberg til skamme. Hvad kan denne mand lede! Bedstefar lidt til venstre, frue er røde lidt længere tilbage, niecer her på jorden, og når jeg tæller til tre alle de hænder i luften! En, to, tre, JAAAAAAAHHHHH! Og laaaaaa-chen! Godt! Og vi gør det igen! En, to, tre! Fan-tas-tic! Så han får sin stigen fra sin combo og gardiner familien i en kunstnerisk form, initialerne for brud og brudgom bør foreslå. Han er ikke let tilfredse og afbrydere til et hurtigt foto skyde nogle familiemedlemmer. Og når alle ser op eh! Familien er nu blændet af solen og ivrigt håbet, at denne forestilling er overstået hurtigt. Med stiv hals De er tørstige! Og smerte! Fotografen bestiger enorme stigen og tæller ned, TRE-TO ONE! Jaaaahhhh! Og laaaaaa-chen! Kom ud af, at sammenknebne øjne! On Det er after party! Stra-haaaal! Og igen! Bit sponsor thhaaaa-ner!

Hvordan kan en mand, der i samtalen havde virket så sympatisk fanden er så irriterende? Du er begyndt at være slags baller, og han er stadig en halv dag! Ved den tid, dit bryllup kage for 4. gang LAUGHING skal skæres med omkring dig, naturen-tion klappe og griner gæster, er du helt færdig. Du ville give alt for at få et stykke kage at være i stand til at smide i hans ansigt. Og der var nogen, der kunne forklare … fastgjort på den følsomme linse

Moralen af ​​denne historie:

Selvfølgelig du ønsker en dejlig fotosession, sådan hukommelse er uvurderlig. Se kun, hvis dit ægteskab ikke er evig fotosession. Det er din dag, men frem for alt en fest, som alle bør nyde.

en dejlig fotosession

Spørg fotografen til at gøre derfor særligt oprigtige billeder (uden det obligatoriske familie snapshots kursus) og slip. Alle så meget som muligt Ingen venter på tvungen billeder af iscenesatte øjeblikke. Du vil se, at resultatet er også en masse sjovere, når billederne er i “varmen i det øjeblik lavet.