Skal der børn med til bryllup?

Skal der børn med til bryllup?

Der er mange meninger om, hvorvidt børn bør deltage i et bryllup. 

Brudeparrets egne børn, samt søskendes børn er ofte inviteret. Men lagt fra altid, da mange helt fravælger dette. 

Har man små børn med kan de deltage i kirken, hos fotografen og under receptionen, hvorefter man har fået en barnepige til, at hente dem, og passe dem til næste dag.

DET EVENTYRLIGE BRYLLUP

Børn i teenagealderen

Børn i teenagealderen bør deltage så længe det er ens egne, og/eller hvis det er søskendes børn. Dog bør man følge en gammel etikette, der siger, at konfirmerede børn er trådt ind i de voksnes rækker og bør deltage ved et bryllup i familien.

Det kan også diskuteres hvad børn får ud af en “voksenfest”. De begynder nok hurtigt, at kede sig, og det er heller ikke altid så hensigtsmæssigt, at børn ser de voksne drikke og slå sig løs. Selv om de i starten synes, at en brud iført stor flot brudekjole er meget romantisk. 

Der er mange meninger om dette, og valget kan være svært at tage. Brudeparret må her gøre som de selv synes er bedst. Og ofte vil de voksne nyde, at få en aften uden børn.

bryllupsfotograf sjælland

Hvis børn deltager i brylluppet

Hvis I som brudepar vælger, at have børn med til jeres bryllup er det en god idé, at finde på noget de kan beskæftige sig med. Dagen kan være meget lang.

Lidt legetøj til de mindre børn, og evt. nogle bøger eller spil til de lidt større børn. Eller giv børnene et engangskamera, så de kan tage deres egne billeder fra festen. Det kan der komme nogle sjove motiver ud af.

Ligeledes kan det være afslappende for forældre, bedsteforældre og ikke mindst værtsparret, hvis I inden brylluppet arrangerer, at der kommer en ung pige, der kan lege lidt med børnene (sætte dem i gang. Det kan også være rart, hvis hun kan hjælpe med toiletbesøg, sørge for, at børnene får væske og er veltilpas. Er der et ekstra lokale, der hvor I holder festen, kan I sørge for, at børnefamilierne medbringer soveposer / sengetøj, så kan de trætte børn hvile i dette rum. Sæt evt. et lille TV derind.

bryllupsfotograf pris