Mindeværdig Bryllup

Mindeværdig Bryllup

At Gøre Din Store Dag Til Noget Særligt: Hvordan Til At Planlægge En Mindeværdig Bryllup

Din bryllupsdag af glæde og lykke. Planlægningen af et bryllup kan få på din sidste nerve, selv om. Denne artikel har alle de oplysninger, du har brug for jeres bryllup dag til en mindeværdig én.

Når du planlægger dit bryllup, fester, alkohol, skal være et hensyn til, hvilken type du ønsker at tjene, og hvor meget af en pris, de vil gennemføre. Spørg om de forskellige muligheder, der serverer er tilgængelige via dit sted.

Hvis du skal lave maden til dit bryllup, så er du nødt til at besøge engros fødevarer butikker.Dette vil gøre dig i stand til at spare en smule penge i forhold til detail købmand kæder, og det er overvejer medlemskab afgift. Du kan også se, om dine venner til at stoppe med at købe mad.

Vælg et tema, som fortæller historien om din tid sammen.

Den vigtigste ting, du bliver gift, er naturligvis den person, du er gifte sig. Denne livslang beslutning er én, der bør ikke være forhastet. Tænk grundigt over denne person, og hvilke ting i dit liv, du ikke kan undvære, sammen med det, du ikke kan leve uden.

Må ikke gå overbord på at dekorere borde med store blomster. Blomster kan være distraherende for dine gæster en masse tid.

Sørg for at shoppe flere fotografer, før picking den fotograf du hyre til dit bryllup er erfarne. Du har aldrig ønsker at blive stukket med en fotograf, der skuffer.

Læs også:

I stedet for at bruge en masse penge for at få en kæmpe kage til dit bryllup, tårnhøje bryllup kage, lækker mini-tærter eller cupcakes. Disse arrangementer er nem og bekvem.Gæster kan tjene sig selv eller selv tage hjem vidunderlige godbidder som en part fordel af en slags.

Prøv at få dit reception om eftermiddagen. De fleste mennesker vil lægge planer efter den modtagelse, som vil skære ned på omkostningerne til at fylde baren.

Du kan binde alle de elementer sammen ved at vælge stoffer, der har unikke teksturer, mønstre, silke, silke eller fløjl.

At have en person tæt på dig med at få ordineret online kan give dem mulighed for at præsidere over dit bryllup. Dette gør det bryllup en smule mere personlig, samtidig med at du sparer penge på at få en officiant. Sørg for, at det er noget, der er juridisk praksis i dit land, før du bor.

Craigslist er et godt sted at tjekke ud lokale talenter til dit bryllup.

Hvis gæsterne kommer for at nyde et måltid, der består af flere kurser, holde dine gæster underholdt, mens maden bliver serveret med små retter fyldt med slik på bordet. Du kan forlade sukker, roser, sukker, roser eller måske nogle bid størrelse kiks til at klare dem over.

Hvis du planlægger at levere en tale ved et bryllup, så sørg for du planlægger det ud og praksis nok. Hvis du ikke plan og praksis din bryllup tale nok, kan du få publikum til at stoppe med at være opmærksom, vil du opdage, at dine indlæg kan ende med at blive en katastrofe.

Kontakt fagfolk nær destinationen for at finde ud af, hvilke blomster er til rådighed.

Hvis du planlægger at have en udendørs ceremoni, udarbejde en beredskabsplan i tilfælde af vejret eller andre problemer, forhindre brylluppet fra at gå glat. Du kan for eksempel leje nogle telte, eller book et udendørs sted, der indeholder en hall, der er til rådighed i tilfælde af dårligt vejr. Du kan også tænke på, at træ planker på jorden, så dine gæster ikke får mudder, der er forårsaget af regn.

Gør din forskning, før mødet, kan dit bryllup planner.Du kan selv klip, artikler, fotos, tekster fra dine yndlingssange til at hjælpe med at vise din vision for en planner.

Hvis du ikke ønsker at bruge en mindre formue på blomsterdekorationer på modtagelse tabeller, kan du overveje at bruge potteplanter til at dekorere dit bryllup plads.Gæsten ‘ s wedding favor kan være planter i potter, eller bruden og gommen kan bruge dem til landskab deres egen gård.

Lej dit bryllup fotograf, der vil indfange minderne i stedet for blot at tage fotos. Bede en fotograf om, hvordan han ser den dag, hvor interviewe dem.Spørg dem, hvordan de navigerer i hele arrangementet for at fange disse dyrebare øjeblikke. Du skal vide, at deres proces, og hvordan det påvirker, hvad du vil have på din store dag.

Tilsæt lidt dybde til din blomsterdekorationer ved hjælp af blomster i alle forskellige højder. Surround disse vaser med mere omfangsrige blomster, der er kortere, firskåren blomster. Kort bør være mere af foråret type farver som pasteller.

Når du vælger en fotograf til dit bryllup, interview så mange kandidater som muligt og se på prøver af deres arbejde. Beslutte, på tarmen indtryk, du får med hver.

Når du tænker på dekorationer, især blomsterne, skal du huske at tage hensyn til placeringen af dit bryllup. Delikat floral arrangementer og dekorationer kan være beskadiget af vind eller blæsende udendørs bryllup.Du skal også have behov for særlig forsyninger til at dekorere en udendørs bryllup.

Hold dig opdateret med vejret i tankerne. Hvis det er alt for varmt, dine deltagere må ikke være op for at fejre alt for længe. På samme måde, de kan gå tidligt, hvis de er for kolde på din vinter-party. Altid holde komfort gæster i tankerne, og giver fans til et sommerbryllup eller bærbare varmeapparater til et bryllup i den kolde vinter måneder.

Når du kender bryllup dato og kender temaet, er det næste skridt er at komme op med invitationer, der bringer det hele sammen. Kig ind i alle de muligheder, før der træffes beslutning om dine invitationer.

Når du vælger din brudekjole, være bevidst om din kropstype, så du vælger en kjole, der vil være flatterende, og se fantastisk på dig. Hvis du er på den korte side, skridt væk fra den normale kjole afdeling og laver en lige linie til petite kjoler. Du vil blive meget mere tilfreds med den rigtige størrelse til at begynde med.

Bryllupper skulle være en af de mest glædelige oplevelser i hele dit liv. Men planlægning hele dagen uden mindst en eller to fejl kan være meget vanskeligt. Du kan bruge disse tips til at lave den perfekte dag vil du altid værner om.