Bryllupskagen

Bryllupskagen

Amerikanerne og Englænder har altid gjort det, og efterhånden gør danskerne det også -serverer bryllupskage i flere etager til bryllupsfesten. 

I mange år har det i Danmark været tradition, at servere kransekage eller overflødighedshorn til bryllupper, men den store flotte etagekage er ved, at overtage -traditionen.

Også i sydeuropa er det festens højdepunkt når kagen skæres for. Brudeparret skærer og spiser det første stykke, og jo flere gæster, der spiser af kagen, jo mere lykke bringer det til brudeparret. 

En bryllupskage skal traditionen tro bages af de bedste og fineste råvarer, som chokolade, nødder, marcipan, honning og friske bær. Ingredienserne er symbolet på frugtbarhed og overflod.

Bryllupskagen

Mange vælger selv at bage en bryllupskage

Mange vælger selv at bage en bryllupskage, eller måske få noget af familien eller vennerne til det. Hvis du laver kagen selv, kan vi anbefale, at du bruger Bettys opskrift, som du finder nedenfor.

Betty laver ikke kager på bestilling, men besvarer gerne spørgsmål om opskriften. Derimod laver Fie-pigen kager på bestilling til en rimelig pris.