Planlægning af et bryllup

Planlægning af et bryllup

Bryllup og ægteskab

Der er mange tanker, der går gennem dit hoved, når du tænker på din bryllupsdag, og taget mentale noter om, hvordan hun vil have det til at være virkelig. Planlægning af et bryllup, selv utroligt spændende, kan være overvældende, uden ordentlig vejledning.

Religion er et vigtigt element i ethvert bryllup og ægteskab.

Når du planlægger dit bryllup fester, tænke over hvilken type alkohol, der serverer du ønsker, og hvilken type vil være den mest omkostningseffektive. Spørg sted om, hvor alkohol.

Den rigtige brudekjole kan være en stor udgift. Når du er ude at shoppe, så prøv at kigge efter kjoler, der ikke er traditionelle bryllup kjoler. En brudepige kjole kunne være perfekt, og det ville ikke være så dyrt som et bryllup kjole. Selv hvis du har brug for den kjole, der skal ændres, det skal være billigere, end hvis du købte en brudekjole.

Hvis du er tildele enhver gæst til at give en tale på dit bryllup, så sørg for at censurere indhold på at gøre dem relevante. Der vil være en masse forskellige generationer på dit bryllup, og hvad der kan synes sjovt, at en yngre person ikke kan være humoristisk til et ældre publikum.

Den mest kritisk faktor at huske på, når du bliver gift, er naturligvis den person, du er gifte sig! Der er ikke grund til at skynde denne person! Tænk grundigt over denne person, og hvilke ting i dit liv, du ikke kan undvære, sammen med det, du ikke kan leve uden.

Transport er et centralt element til at overveje, til brylluppet. Prøv at få taxier eller limousiner for folk, der ikke har rider tilbage til, hvor de bor, når natten ender. Dette er også nyttigt for personer, der har haft for meget at drikke i receptionen.

Hvis bruden har følsom hud, kan hun finde måder at tage stress ud af deres liv, så de ikke ender med facial irritation ved at vedtage en god hudpleje rutine. Se efter facial behandlinger at lindre og lysere med ingredienser som havet salte, salte hav, havregryn proteiner og cremet scrubs.

Sørg for, at den rigtige til at skyde dit bryllup er erfarne.Du vil ende op med bryllup billeder, du får, er præcis, hvad du forventer.

Hvis vende dine ankler skræmmer dig, bære smukke lejligheder i stedet. Efter at have fodtøj, der er ikke præcis, hvad du fra at falde, er en let beslutning at gøre.

I stedet for at gå konkurs for en bryllupskage, få cupcakes eller mini-tærter. Disse arrangementer er nem og bekvem.Gæsterne kan tage med hjem vidunderlige godbidder, som de forlader.

Sørg for, at belysningen ved dit bryllup venue har lysdæmper og afbrydere.Du vil sandsynligvis ønsker at sænke lys til din første dans, men måske vil du gerne have lys tændt lidt ned i løbet af nogle danse eller for den kage opskæring. Sørg for at finde ud af, om disse oplysninger, før du forpligte sig til det.

Det kan blive beskadiget eller rynk inde i dit skab.

Læs også:

Hvis dit bryllup måltid er lang og kompliceret, give dem slik at gnaske på i mellem kurserne. Du kan forlade sukker, roser, men slik, der matcher bryllup farver er et godt valg.

Planlægge alle detaljer og facetter af dit bryllup, fra alle de begivenheder, du har ned til maden. Du ønsker at gøre det spændende og engagerende for dem, der har valgt at være en del af den særlige dag.

Hvis du har planlagt et bryllup udendørs, skal udarbejde en beredskabsplan i tilfælde af vejret eller andre problemer, forhindre brylluppet fra at gå glat. Du kan for eksempel leje nogle telte, ud til en offentlig plads. Planker kan bruges på våd jord, så gæsterne fra at få mudder over alt i deres sko.

Gør din blomster er smukke Vintage temaer, der er gode til at gøre din ceremoni op.Lyserøde pæoner er et godt valg at have på dit bryllup.

For eksempel, blomster toppen af listen, mens andre mener, det sted eller den kage mere vigtigt end en gæsteliste. Hvis du prioriterer dine ønsker, vil du have en meget lettere tid på at vælge ud, hvad du har råd til, og hvad du er glad for at leve uden.

Tilføj blomster og elementer, der er forskellige højder. Derefter lægger blomster som søde ærter, som pæoner eller hortensiaer. Kort og fuld blomster bør være af en lysere farve end de højere blomster, der er mere fremtrædende.

Hvis du ønsker, at bruden til at være glad på hendes bryllupsdag, så alle de detaljer, der har brug for at blive holdt til hendes krævende standarder. Hun vil ikke være glad, hvis hun er tvunget til at beskæftige sig med ordninger, der er simpelthen under hendes standarder.Sørg for at give bruden høres i alle ting, for at undgå ulykkelige øjeblikke.

Åbne en separat bankkonto til at holde de penge, som du vil bruge til dit bryllup. Du kan vælge at åbne en sådan konto, før du er engageret, fordi du altid kan bruge det, når det lykkelige dag endelig kommer.

En meget flot gave idé for din brude fest er et stykke af brugerdefinerede smykker, der forbinder bruden og brudepigerne.

Da guld bliver dyrere, prøv at få din bryllupper ringe skabt med nogle andre populære metaller. Der er titanium, platin, rustfrit stål, sølv og sølv, og meget mere. Disse valg kan være mere cost-effektiv og billig, når du kombinerer dem med din valgte bryllup påklædning. Det er tid for dig at vende tingene lidt anderledes.

Ikke betro en ven til fotografering på dit bryllup fotograf. Du ønsker at fange smukke minder, som du vil værne om i en menneskealder.

Være sikker på at efterlade en smule af tidsrummet mellem den ceremoni og reception. Bryllupper kører ofte lidt sent. Receptioner er nødt til at starte til tiden. De fleste modtagelse spillesteder er reserveret til en bestemt tidsramme. Hvis dit bryllup tager længere tid, du kan betale for den tid du og dine gæster kan ikke engang nyde.

Planlægning til din store dag, ikke at føle overvældende, ved at lytte til råd og forslag af dem, der har gået før dig, kan du organisere dine drømme med et minimum af stress og angst. Du kan endda nyde at planlægge det lige så meget som selve dit bryllup.