Invitationer til bryllup

Invitationer til bryllup

Foldekort i str. A6

Da kortet er i A6, betyder det at du af et A4 papir kan lave to invitationer.

Dette kort er foldet af halvblankt karton, påsat en grå firekant af samme kartontype som kortet og pålimet et stykke revet farvet papir, et hjerte i bølgepap, samt en sløjfe i sølvtråd. 

Du kan også bruge andre farver og kartontyper. I stede for sølvtråd kan du benytte sejlgarn eller bast, som kan købes i mange farver.

Transparent kort

A4 str. transparent papir foldes i 3 dele, liggende vandret. Herefter printer du invitationsteksten på hvidt papir eller karton, der er klippet således at det passer til 1/3 af kortet. Læg invitationsteksten ind i det transparente papir, luk kortet og bind en sløjfe omkring.

Transparent papir køber du billigst ved, at købe en kalkerblok som forhandles hos de fleste bog og papirforretninger. Du kan let printe på papiret, eller folde det til et omslag. Kalkerblokken koster 99 kr. og indeholder 100 ark.

Kort med segl

A6 str. strukturkarton, som er langt ned. Mønstret kan duppes på med farvelade, gennem en skabelon eller du kan lime bånd eller andre mønstre på. 

Lykkesholm Slot
Møllerup Gods
Munkegaard bryllup
Nordatlantens brygge
Bryllup i Nordsjælland
Norsminde Kro

Forseglingen er laves af guldsegl og mønstret er tryk på med en seglpen, som kan købe hos de fleste papir og hobbyforretninger. Teksten er printet direkte på kortet, men du kan også vælge at printe på alm. hvidt papir og lime den ene side fast i kortets inderside, så det ligner en “bog” når det åbnes.

Der er flere kort på vej. Du er også velkommen til, at sende billede af dit kort ind til os. Skriv gerne hvilke materialer du har brugt.

Krengerup Gods
Lille Restrup
Hovedgaard
Lykkesholm Slot
Møllerup Gods
Munkegaard bryllup