Hvad skal der blive af brudebuketten?

Hvad skal der blive af brudebuketten?

Mange brude spørger sig selv, hvad de skal gøre med buketten efter brylluppet. Nogle får den frysetørret så de kan se på den i mange år. Eller lige så længe det holder. Det koster bare flere tusinde kroner, når man begiver sig ud i dette projekt som tager op til 17 uger. 

københavn bryllupsfotograf

Hvis du ikke har råd til dette, kan du evt. gør som vist på billedet ovenfor. Tør selv din buket, ved at lade den hænge på hovedet i et par uger. Inden du gør det bør du sprøjte den med elefanthud, som er erstatning for hårlakken som man ofte brugte før i tiden.

Fotograf søges
Fotograf til tysk bryllup
Fotografer
Foto Aarhus
Fotograf Midtjylland
Fotograf Sønderjylland
Fotograf Vestjylland
Bryllupsfotograf - BEST OF Nordsjælland

Din buket vil selvfølgelig tørre

Din buket vil selvfølgelig tørre og blive lidt mørkere end den var på din bryllupsdag. Men du kan bevare den i en åben lanterne, eller en lanterne med glassider. Læg evt. et billede af buketten i lanternen så kan I altid se hvordan den så ud på dagen. Det er en sød og romantisk ide, som kan pynte op i stuen eller på kommoden i gangen, soveværelset eller på kontoret.

Din buket vil selvfølgelig tørre

Du kan også gøre som på dette billede. Køb en dyb ramme, som passer til jeres øvrige billeder. Gem enkelte blomster fra buketten og sæt i de to yderste rum. 

Find et godt billede af jer fra bryllupsdagen, gerne et hvor man kan se buketten som den var oprindeligt. 

På denne måde har du jeres bryllupsbillede, og blomster fra buketten samlet et sted.

Bryllupsfotograf Sjælland | Bryllupsfotograf

NB: Blomsterne skal tørres før de sættes i rammen. Du skal helst tage dem ud af buketten og tørre dem enkeltvis, da det giver det bedste resultat, og blomsterne bliver ikke så sammenpressede. Tør som beskrevet til venstre (blomster i lanterne).

Læs også: