Gommens side

Gommens side

Denne side erdedikeret specielt for gommen, som meget let farer vild i brudens store armbevægelser under de, nogle gange, uoverskuelige forberedelser til den store dag.

Alt om bryllup – Bryllupsfotograf Vores Store Dag

Alt om bryllup - Bryllupsfotograf

I dag, hvor kønnene er meget lige har begge parter lige stor andel i det store arrangement, som før i tiden blev arrangeret af brudens forældre. Ja, det skulle man tro.. men sådan er det desværre ikke altid. Selv om dagen er “begges” farer mange brude frem med deres ideer og til tider næsten overdådige tilsugninger, som flyver hen over middagsbordet hver eneste dag.. helst i en ny udgave hver gang. Ikke alle har det sådan, men det er let for bruden, at drukne i dette -once in a lifetime- arrangement og glemme alt, ud over sine egne evetyrdrømme om store kjoler, famøse kager, overdådige biler og hvad ved jeg…. 

Brudekjoler
Bryllup
Bryndum Forsamlingshus
Aalborg bryllup
Aarhus bryllup
Bryllupsfotograf der skaber kreative, stilfulde og personlige billeder. Fotograf til jeres bryllup der levere et personligt kvalitetsprodukt i kan nyde mange år

Det er forståeligt, at gommen kan føle sig lidt kvalt og tilsidesat i dette manageri. Derfor har vi også lavet et board i forummet, som kun er for gommen, det er ikke tilladt for piger, at skrive der. KUN gommen og bryllupzonens konsulenter.

Vi vil her forsøge, at ramme emner som kan have interesse for gommen. Ting som ikke lige er til, at finde på resten af Bryllup zonens sider. Vi opfordrer alle gomme til, at komme med ideer til emner og kategorier, som er relevante for bryllup.

Landsdækkende bryllupsfotograf med base i Aarhus - udnævnt til at være blandt landets bedste bryllupsfotografer.

Gommens opgaver 

Hvad er brudgommens opgaver ved brylluppet? Selvfølgelig skal han levere sit “ja” ved selve vielsen, men der langt flere ting, at tænke på. Mange brudgomme overlader detaljerne til bruden, men den går desværre ikke. Eksempelvis er det gommens opgave, at bestille brudebuketten, hvilket jo kræver en del indsigt i detaljerne ved det kommende arrangement. Han skal også holde den store bryllupstale til sin brud, og han skal finde en bryllupsgave, og meget gerne en morgengave.

Hvis man som brudgom taget et kig i bryllupsmagasinerne eller andre steder, opdager man snart, at hjælpen er begrænset, for målgruppen i den slags blade er tydeligvis den kvindelige part. Det vil vi her forsøge, at lave om på.