VIELSE UDENFOR KIRKEN


Har I altid drømt om at sige ‘Ja’ til hinanden ved en smuk og personlig ceremoni ved på stranden? Er Jeres drøm at blive viet i Jeres have på en skøn sommerdag? Eller vil den perfekte ceremoni være en stille vielse på en solbeskinnet plet i skoven? Hvor end den perfekte ceremoni skal foregå, er det nu muligt med Bryllups Præsten at få en smuk og mindeværdig.

Brug for flotte bryllupfoto?

Hvor kan vielsen så foregå? Ja, det er sådan set kun Jeres fantasi som sæt- ter grænserne. Den kan komme til at foregår til lands, til vands og i luften, for at sige det på regulært dansk – det er helt op til Jer hvor I gerne vil sige Jeres romantiske JA.

Har I endnu ikke fundet stedet hvor vielsen skal foregår? Her er lidt inspiration: En vielse udenfor kirken kunne fx foregår på stranden, i Jeres egen have, på en smuk plet i skoven, på feststedet, i en park, ved en å eller en sø. Bare I siger JA.

Men er vielsen så ligesom den vi ville få i en kirke? spørger I måske. Svaret er enkelt: Den er helt lige sådan Vælger I hermed at blive viet og samtidig blive medlemmer af hendes frimenighed, er svaret JA