Webdesign

webdesign

Flere og flere af dine potentielle kunder bruger internettet til at hente oplysninger om leverandører af forskellige produkter, ydelser og services. Vi anbefaler, at man laver hjemmesiden i flere trin. Det gør det lettere at måle, om man er på rette vej og lettere rette til.

Hvorfor lave en hjemmeside

Vores tilgang til web kommunikation i en sætning:

Vi lægger vægt på simpel, lettilgængelig, navigerbar, præsentation af søgemaskine optimeret information omkring virksomheden.

Som med al kommunikation er det en god idé at stille sig selv nogle spørgsmål, inden der afsættes resourcer til en hjemmeside.

– Hvem er målgruppen?
– Hvad vil i fortælle dem?
– Hvad er budgettet?
– Hvilke resourcer har I til at vedligeholde hjemmesiden?
– Hvilken stil kan I lide?

Hvem er målgruppen

I modsætning til at annoncere i et medie for at nå en bestemt målgruppe (f.eks. en annonce for babyalarmer i “Vores Børn”) så kan man sætte det på spidsen og sige, at der kun er en “person” du vil have i tale. Nemlig Google. Et korrekt søgemaskineoptimeret site hjælper Google med at videreformidle dine informationer til de rette brugere.

Hvad vil i fortælle

Hvordan adskiller I jer fra konkurrenterne. Er det fordi, I lægger vægt på firmaets historie og traditioner, på produkterne, medarbejderne eller jeres høje serviceniveau. Netmediet er flygtigt, så det er vigtigt, at I er præcise i jeres kommunikation.

Hvad er budgettet

Hvis man laver en god planlægning af, hvad man vil og hvornår, er der i sidste ende mange penge at spare. Og det gør det lettere at fastsætte en pris og det er derfor, vi anbefaler, at man laver hjemmesiden i flere trin.

Hvilke resourcer har I til at vedligeholde hjemmesiden

Vil I selv stå for at opdatere indholdet på siderne, eller vil I købe jer fra det. Har I tid og økonomi til det?

Hvilken stil kan du lide?

Surf rundt på nettet og bogmærk de sider, du godt kan lide og skriv evt. nogle noter om, hvorfor Efter et stykke tid, burde du kunne se et mønster. Men det er vigtig at holde sig for øje, at det ikke nødvendigvis er dig, der er målgruppen.

SEO

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, eller på dansk: Søgemaskineoptimering. SEO er således et samlet udtryk for alt det du kan gøre, for at blive mere synlig i søgemaskinernes organiske (ikke betalte) søgeresultater. Vi sørger for i bliver synlige på Google og får en større omsætning. Kort og Godt