Model fotografering

Model fotografering

Nyt koncept: Model for en dag…

Tænker du på at bliver model eller har du lyst til at prøve det?
West-foto har designet et koncept lige til dig model for en dag
Her kan du få indblik i en models arbejde… dvs. poseringer, arbejde med et tema, blive sminket af en makeup artist og ikke mindst få taget en serie flotte og professionelle billeder.
Krav til modellen: Du står selv for tøj/sko og evt. accessories. Jeg er fritidsfotograf  som benytter semi- og professionelt udstyr fra Canon. Jeg fotograferer fortrinsvis modeller, bygninger, arkitektur, portrætter og makro.
Portræt & model fotografering bliver ofte leveret som TFP (Time For Print)
Jeg påtager mig opgaver som f.eks. fotografering af events, selskaber og serier af portræt & model fotografering både i studie og on-locations. Har du en begivenhed du/I ønsker at bevare (bryllup, fødselsdag, barnedåb, graviditet, polterabend eller lign.) så brug os – vi lover ikke at skuffe dig.

Model fotografering

West-foto bruger alle slags modeller og hører gerne fra alle. West-foto søger altid modeller til billeder på TFP (Time for Print) eller TFCD (Time for CD) basis.

Urban, fantazie, kunst og erotik er temaer, hvor kun fantasien sætter grænserne for udstyr og beklædning, der kunne blive en vigtig del af billederne.
Motorcykler, biler, graffiti og gamle huse, fabrikker er alle fantastiske til at danne den rigtige stemning i billederne, som vi altid forsøger, at fange sammen med modellens ønsker og ideer.

Tatoveringer, piercinger, cool frisurer, beklædning og make up kan være nogle af de elementer, der skal være centrum i dine billeder. Og meget ofte er udstyr og fantasi med til at skabe portrætter og full body fotografier, der vil være unikke og personlige.

Den røde tråd i vores modelfotografi er, at uanset om det er betalte arbejder eller ikke, så er det modellen, der bestemmer hans/ hendes grænser i billederne vi tager. Alle TFP og TFCD modeller modtager de udvalgte billder og west-foto.dk beholder de udvalgte og af modellen godkendte billeder til at blive vist her på på hjemmesiden.

Ved alle typer modelfotograferinger skal der underskrives en ” Foto aftale” , der principielt er en aftale mellem modellen og os om billederne, skal skydes samt deres senere brug. Skal vi fotografere børn og unge under 18 år skal en erklæring underskrives af myndig forælder.

fascineret af fotografi

Så længe jeg kan huske har jeg altid været fascineret af fotografi og har levet med det i mange år så nu har jeg taget det op og er begyndt at fotografere selv.
Jeg har længe brugtnettet til at vise mine billeder frem, men nu har jeg så gang i Hjemmesiden så nu kommer det til at ske her i stedet for.
Jeg tager mange billeder af biler, mc, dyr og natur og vil gerne snart i gang med portræt og lidt model billeder.
Jeg ønsker at skabe det billede som du som model går og drømmer om.
Billedet skal kommunikere klart og ramme sanserne helt nede i maven så sommerfuglene rigtig bevæger sig i maven, som fotograf lægger jeg meget vægt på et behageligt samarbejde så det bliver en fornøjelse at få taget billeder.

Kamera udstyr

Kamera

  • Canon Eos 1000D
  • Canon Eos 60D

Objektiver

  • Canon EFS 18-55MM
  • Canon EFS 18-200MM IMAGE STABILIZER
  • Sigma DG/MACRO 70-300MM

Blitz

  • METZ 50AF1 DIGITAL

Stativer

  • HAMA STAR 62 (3Benet)
  • VELBON RUP-L43 (1Benet)