Kunne du godt tænke dig at blive fotograf ?

Kunne du godt tænke dig at blive fotograf ?

Kunne du godt tænke dig at blive fotograf?

Kunne du godt tænke dig at blive fotograf og måske endda modefotograf? Forestil dig at stå foran catwalken til Copenhagen Fashion Week og knipse billeder af alle de nye styles. Du kan eventuelt tage på et fotokursus, men mindre kan også gøre det.

Gå sammen med en veninde, der har samme interesse for modefotografi, find noget lækkert tøj hos Asos, og gå så ellers bare i gang med at lege modeshow. Find de fedeste locations i byen, så du har nogle billeder til din nye fotoblog. Husk at holde øje med rabatkode Asos, så du kan spare penge på dit køb. Så nemt er det faktisk!

Forståelse for teknik og industrielle løsninger er forudsætninger for at være en engageret industrifotograf

For at gøre industrifotografering spændende og relevant, er der vigtigt at fotografen brænder for sagen. Selv tørre og tekniske installationer der umiddelbart kan se uinteressante ud, kan få liv og blive æstetiske, hvis man finder den rigtige vinkel, og får lagt et godt lys.

Alt fra små apparater til store anlægsarbejder kan gengives med sjæl og gøres spændende hvis fotografen forstår at fange de rigtige vinkler. Som Industrifotograf har vi også mange års erfaring med at gengive alt fra produktion på containerfabrikker til registrering af små apparater. Ring og få en snak om hvordan jeres virksomhed kan fotograferes f.eks. til årsrapporter, procesdokumentation etc..

Fotograf

Fotograf-uddannelsen kvalificerer dig bredt og sigter mod arbejde indenfor optagelse i atelier og på location samt indenfor billedbehandling og præsentation.

Indgangen til uddannelsen er grundforløbet Medieproduktion, Fotograf-linien. Derefter kommer hovedforløbet, som varer fire år. Under uddannelsen får du løn af arbejdsgiveren – også når du er på skole.

Centrale fag
Fotografisk udstyrsbetjening, lys og billedbehandling er centrale discipliner i uddannelsen. Billedkommunikation og fotografisk design er også væsentlige fag. Uddannelsen er orienteret mod at kunne anvende den fotografiske hardware til at producere gode og vedkommende fotografiske produkter.

Praktikpladser
Vores elever har praktikpladser hos førende reklame- og portrætfotografer i Danmark og i udlandet.

Interessen for at få en praktikplads er større end det reelle antal praktikpladser, så der er hård konkurrence. Årligt oprettes 25-35 praktikpladser i hele landet inden for fotografuddannelsen.

International uddannelse
På fotografuddannelsen har vi elever fra Danmark, Sverige, Norge samt færøerne, Island og andre europæiske lande.

Kunne det være dig?
Eleverne har ofte et uddannelsesniveau udover folkeskolen. Normalt farvesyn og almen god fysik kræves. Også evnen til at indgå i team-samarbejde og til at arbejde selvstændigt, er vigtig. Du skal være indstillet på skæve arbejdstider.

Fotograf portræt København
Fotograf København
Fotograf Bagsværd
Fotograf Nordsjælland
Fotograf arkitektur
Portrætfotograf
Reklamefotograf
Mad fotograf
Produktfotografering
Professionel fotograf
Industrifotograf