Jeg er vild med at tage billeder


Jeg er vild med at tage billeder og bruger gerne en del tid på at få de rigtige pletskud i kassen. Jeg har fotograferet siden jeg gik i 4 klasse, så det er godt og vel snart 14 år, at jeg har prøvet at få super billeder i kassen, tit og ofte lykkedes det. Jeg er ikke uddannet fotograf på nogen måde, jeg har bare en lidenskab for at fotografere og en glæde ved at tage billeder, jeg bliver glad og rørt ved det perfekte billede, af lige den hest, hund, kat, barn eller lignende jeg har til opgave at Fotografere.

Jeg anvender Spejlreflex kameraet Canon Eos 400D, når jeg fotograferer og har objektiverne på 18mm – 55mm samt en på 75mm – 300mm, så der kan zoomes en del.

Har valgt, da flere har givet udtryk for at jeg er en god fotograf, at stille mig til rådighed, hvis netop DU ønsker at jeg skal få et par pletskud i kassen af din Prinsesse eller Prins eller andre arrangementer eller lign.

Jeg laver hjemmesiden helt fra bunden og HELT som du ønsker mht design, jeg er IKKE uddannet men har efterhånden fået lavet et par stykker, jeg hjælper dig også EFTER hjemmesiden er færdig til du evt selv ønsker og overtage vedligeholdelse af din hjemmeside og hjælper gerne fremover så vidt det er mig muligt.

Nedenfor kan du se hvad jeg kan lave af indhold på DIN kommende hjemmeside.