Hva er det perfekte bryllup?

Model fotografering

Hva er det perfekte bryllup?

Den perfekte bryllup avhenger av mange forskjellige ting, og om ekteskapet er perfekt, selvfølgelig, først og fremst opp til bruden og brudgommen. Det er deres store dag, og de som er i fokus, selv om gjestene åpenbart må ha en fin dag. Til bryllupet skal være perfekt, det er mange ting som må vurderes og planlegges, og det er mange ting som må gå opp til et høyere nivå. En av de viktigste tingene du må bestemme er hvordan jeg vil at du skal holde bryllup og bryllupsfesten. Mange par velger å holde vielsen, mottak og bryllupet 2:00 til 3:00 forskjellige steder, men det er også mulig å holde det hele på ett sted, hvis du ønsker det. Dette avhenger litt av hvor du ønsker å feire den store dagen, og det kommer naturligvis også avhengig av budsjettet. I denne artikkelen går vi gjennom noen av de stedene der du kan holde bryllupsfesten og kanskje selve vielsen! Alternativene er rangert i forhold til budsjett, og vi starter med det billigste alternativet, og avsluttes med den dyreste og ekstravagant.

Hold bryllupet hjemme

Den billigste måten å holde både vielsen, mottak og bryllup er selvfølgelig å ha bryllupet hjemme. Hvis du selv, din familie eller venner har et meget stort hus med plass til mange mennesker, er det en god idé å holde bryllup i hjemlige og intime omgivelser. Ved å lagre plassering kan i stedet bruke mer på mat, ringer, klær eller bryllupsreise, eller kanskje du får bare råd til å invitere flere familie og flere venner som ellers ikke ville være i stand til å feire deg.

Fotografen til bryllup foto.

Hold bryllupet utendørs

Den nest billigste måten å holde hennes bryllup er å holde selve vielsen utendørs, i en kirke eller i et register kontor, og deretter holde bryllup i et telt i hagen. Hvis du liker å være gift utendørs, kan du blant annet velge å gifte seg i en skog, på en strand, i en park eller i din egen bakgård hvis du har nok plass. Det blir mer og mer populært å gifte seg utendørs, som også gir noen virkelig fine bilder av selve vielsen.

Når seremonien er over, kan du velge å flytte festen til et nærliggende telt, som jeg har leid for anledningen. Her kan du dekorere med blomster og blader fra naturen og få lys fra lykter og stearinlys. For å holde bryllup i en rulletekst er spesielt romantisk om natten, når det eneste lyset kommer fra månen, er stjernene og lykt, musikken spiller og dansegulvet fylt med glade mennesker.

Hold bryllup i en leid anlegg

Hvis du verken ønsker å holde bryllupet hjemme eller i hagen, kan du i stedet leie en bankett rom, som er selvfølgelig litt dyrere. Mange borettslag har bankett rom, og du kan ofte finne en pub nær dere, eller i nærheten av venner eller familie. Det finnes også ulike uavhengige parter og selskapslokale andre steder, der du også må sørge for å gjøre møbler som du ønsker, pynte, ordne for håndtering av mat, rydde opp og alt annet du trenger. Det eneste du betaler for med denne løsningen er leie av rom, møbler og service, og da jeg selv stå for å fikse resten. Jeg kan også velge å bestille mat fra utsiden, betale noen for å betjene og kanskje leie en DJ eller jukebox. For å holde bryllupet på en bankett rom gir deg mye frihet til å forme bryllupet ditt akkurat som du ønsker.

Hold bryllup i en bankett rom eller restaurant

Hvis du ønsker å holde et bryllup, som er å betale mens du selv ikke trenger å arbeide på den store dagen, er det en god idé å ha bryllupet i en bankett rom eller restaurant. Her kan du ofte få en virkelig god avtale, hvor for 800-1000 kroner per konvolutt vil ha et godt helaftensarrangement der de fleste er ordnet for deg. For de pengene får du i utgangspunktet en velkomstdrink, tre-retters middag med vin, kaffe avec, og en midlertidig bar. Rommet er ditt i 6-9 timer, avhengig av hvor lenge et parti jeg vil og hva jeg har råd til, de slipper selv å lage mat på forhånd, leie servitører og rydde opp. Ofte er det også mulig å koble til en datamaskin eller smarttelefon til en offentlig adresse system, slik at jeg kan høre god musikk på kveldene, og ofte de kan tilby bruk av en profesjonell bar.

Hold bryllupet på et hotell

Ved å holde bryllupet på et hotell, er du garantert ikke til å løfte en finger selv. Jeg holde bryllup i en av hotellets ballsaler og konferanserom, hvor du får alt servert, og de ansatte hele tiden er til din disposisjon. Den ekstra fordelen av denne typen bryllup er at spesielt bruden og brudgommen kan leie et rom på stedet, slik at de har et sted å bo, og ikke å tenke på transport bort fra partiet. På denne måten får du også et sted å puste ut, skifte klær eller bare sette ting slik at du ikke trenger å være avhengig av en garderobe. Du kan også velge å leie rom for dine gjester, eller de kan også leie rom, og deretter kan du spise frokost sammen dagen etter, og dermed forlenge bryllupsfesten.

Den professionelle fotograf til bryllupsbilleder i Aarhus.

Hold bryllup i et slott eller herregård

Har du liker ideen om å holde bryllup på et sted hvor du og dine gjester kan overnatte, og du vil gjerne ha litt litt mer ekstraordinær miljø enn et hotell tilbud? – Vurdere Deretter holder bryllup på et slott eller herregård! Her har du også hyppige muligheter til å være gift enten på terrassen, et tilstøtende kapell eller i en ballroom hvor bryllupet vil være ekstra spesiell! Etter seremonien, kan du flytte den ut i hagen for cocktails eller i noen andre haller hvor resepsjonen og bryllupet kan finne sted. Bare fantasien setter grenser når du holder bryllup i et slott, som selvfølgelig setter scenen for den store prinsesse bryllup!

Hold bryllup i utlandet

Den mest kostnadskrevende måte å holde et bryllup på er ofte å holde bryllup i utlandet. Her må du betale både for transport, kost og losji i tillegg til kostnaden av bryllupet, og ofte det krever mer penger og mer planlegging enn om du skulle holde bryllup hjemme. I enkelte situasjoner er det ikke så dyrt, og heller ikke å unngå, selv om en av dere kommer fra et annet land og ønsker å ha bryllupet hjemme. Her bør de samme betraktninger som om bryllupet holdes hjemme med familien, utendørs eller på en restaurant i en festsal eller lignende. Vær imidlertid oppmerksom på at enkelte gjester ikke har råd til å komme, så det koster å delta i et bryllup i utlandet kan fort løpe opp, og kan derfor bli svært kostbart for gjestene, selv om det ikke er så dyrt for deg seg selv. Likevel er det en utrolig romantisk idé, og som ikke har drømt om å gifte seg i en solnedgang glød på en sandstrand i et tropisk paradis?