Husk de formelle bryllupsbilder til bryllupet


Husk de formelle bryllupsbilder til bryllupet

Mens mange par foretrekker en journalistisk tilnærming til bildene som skal tas for deres bryllup, er det en god idé å huske de tradisjonelle sett bryllupsbilder. Selv om du for tiden elsker spontane naturlige øyeblikksbilder, vil du i det lange løp setter pris på de klassiske bryllupet bilder av din familie og nære venner. Dette kan gjøres på mange måter og behov for ikke å bli tatt av en fotograf, men dette ofte gir de beste resultatene. Det er en god idé å sette seg ned før bryllupet og plan i sine detaljer vanlige bilder som skal tas, og i hvilken rekkefølge. Dette gjør det lettere for både familien og fotografen. På samme måte unngå å glemme noe, og det kommer til å gå raskere og jevnere.

Fotografen til bryllupsfoto.

Tradisjonelle print for bryllupet er et ‘must’

Brudeparet alene (Dette er mest tatt av en profesjonell fotograf)
Den nylig gifter med alle gjester (Det kan være litt vanskelig å koordinere, men sørg for at det er en del av programmet. Muligens mellom mottak av partiet)
Bryllupet par med begge foreldre par (og eventuelle søsken)
Brudeparet med brudens nærmeste familie
Brudeparet med brudgommens nærmeste familie
bryllup bilde

Selv bildet av hele familien kan ha mange formater. Motsatt sett en idé fra en amerikansk blogg, der fotografen har brukt annet perspektiv og objektiv. Jeg har brukt en vidvinkel for å få alle om bord. En annen idé kan være et bilde hvor alle eller beholderen har på samme tid.

Andre ideer for fotografering

Bruden og brudgommen ‘Beste mann “+” Brudepiker “(kanskje bare bestevenner og venner)
Flere generasjoner – bruden, mor, beste mor, bestemor, datter
Flere generasjoner av gifteringer
Alle kvinner til bryllupsfesten
Alle menn til bryllupsfesten
bryllup bilde – flere generasjoner

Kreativ fotograf i Horsens til bryllup.

På ovensående bilde fotografen har fotografert flere generasjoner i en svært vakker og elegant måte. De tre kvinners hender med gifteringer og kjole i bakgrunnen gir en nesten poetisk og symbolsk atmosfære.