Foto til frieri


Få en fotograf til å ta bryllup bilde av frieri

I USA startet noen kommer sanne menn å leie bryllupsfotografer til å ta bilder av deres frieri til sin fremtidige brud. Det er en fantastisk mulighet til å fange dette øyeblikket og dele den med venner og familie. En bryllupsfotograf sier til den amerikanske bloggen ‘The Knot “at han elsker denne trenden, og det er fantastisk, og lov til å være en del av de vakre øyeblikkene. Bryllupsfotograf lagres og bruden er åpenbart clueless om det øyeblikket vil bli fanget på kamera.

Fotografen i Kolding viser bryllupsbilleder

Bryllup Bilde av bruden alene

En annen trend i bryllupet bilder i USA er å ta et portrett av bruden før bryllupet. Denne trenden kommer fra sør, men har nå blitt populært i resten av USA. Bruden planlegger en foto session før bryllupet dag eller fordele litt tid på selve dagen, for å ha tatt en formell bryllup portrett av seg selv. En mini foto session. Det har vært mye omtanke og tid i å finne den perfekte utseende for dagen, som fortjener et eventyr bryllup bilde der du kan se hele kjolen, hår, sminke, etc.

American Wedding trender i Danmark

Det vil være interessant å se om disse trendene i bryllupsfotografering blir også vedtatt i Europa og Danmark. Vanligvis er det mange strømmer fra USA, vi i stilen har tatt til oss, men det er fortsatt en stor forskjell mellom en amerikansk og dansk bryllup.

Mere om fotografering i Vejle.