Bryllupsfotograf – Bryllupsbilleder

Bryllupsfotograf - Bryllupsbilleder

Velkommen til Danmarks mest alsidige bryllupsfotograf

Vejret er ingen hindring når brudepar lader sig forevige af vores bryllupsfotografer. Vi gør meget ud af hvert enkelt par. Vi mener at bryllupsbilledet er langt mere end bare et foto, derfor søger vi altid at genspejle personerne bag billedet. Således opnår I altid et bryllupsbillede der er tilpasset netop jer. Alle vores priser er inklusiv kørsel.

Bryllupsfoto eksklusivt og elegant

Velkommen til en verden i farver, kontrast og masser af personlighed. I vælger selv om I vil bruge jeres bryllupsfotograf en time eller hele jeres bryllupsdag. Alle jeres bryllupsfotos optages med professionelt digitalt udstyr og jeres bryllupsbilleder leveres i 300 dpi klar til forstørrelse i optil 70X100 cm. Jeres bryllupsfotograf vil optage mange varierende bryllupsbilleder, alt fra de klassiske bryllupsbilleder til de mere utraditionelle bryllupsfoto. Stemningen under optagelsen er uhøjtidelig og vores bryllupsfotograf er sød og smilende. Alle bryllupsbilleder bliver digitalt redigeret så de står flottest i farve og kontrast.

Fantastisk bryllupsbilledreportage

Dette er konceptet fra USA. Vi tilbyder Jer en fantastisk bryllupsbilledreportage, hvor 2 bryllupsfotografer følger Jer fra morgenstunden. Èn bryllupsfotograf hos bruden og èn fotograf hos gommen. Vi er med ved kirken, receptionen, optager bryllupsbilledet, festen, og brudevals. Inden festen har vi stillet studie op og laver portrætbilleder af samtlige gæster, enkelt eller parvis. alt dette giver ca. 500 bryllupsbilleder, som I får på 6 CDèr samt alle billeder fremkaldt i 10X15.