BRYLLUP NATT og morgengave


BRYLLUP NATT

I løpet av natten, forlater brude partiet, og mange tar på hotellet og sove. Dermed navnet brudesuite. Det er normalt at de ikke er det siste den siste til å forlate festen. Når brudeparet kommer hjem, brudgommen bærer hans brud over terskelen. Terskelen er et symbol på den nye verden som venter henne. Derfor er det svært passende at brudgommen hjelper henne med å komme trygt over det.

I gamle dager bryllupsnatten en stor ting da ekteskapet ble fullbyrdet her. Derfor også vitner til stede, for å overvåke fysisk akt ble gjennomført, og det var klart om bruden var jomfru.

I noen deler av landet, er det tradisjon at venner av bruden og brudgommen for tilsnusket deg tilgang til parets hjem og gjort både ballade og dekorere søvn vært med roseblader og andre romantiske dekorasjoner.

Mere om fotografering i København

morgengave

Morgengaven er en gave gitt på den første morgenen etter bryllupet. Tidligere var det bare bruden som fikk en morgengave, men nå er det vanlig å både bruden og brudgommen få en morgengave. En bryllupsgave skal være en personlig og varig gave, eksempler som kan være en klokke for brudgommen og et smykke for bruden.

I gamle dager morgengave var en forhåndsavtalt sum penger, som skal sørge for at kvinnen særeie i tilfelle at hun forble barnløs, og hadde derfor ingen juridisk rett til å arve sin mann.