Bli inspirert av omgivelsene

Bryllupsfotograf, Århus 

1. Bli inspirert av omgivelsene

First things first: Location. Ha en fargepalett i bakhodet når du starter søket etter lokaler for bryllupsfesten skal holdes. Tenk på hvilke farger du vil bruke for bryllupet ditt, og du vil prioritere å finne det perfekte stedet eller få den perfekte fargepalett. Hvis du finner et sted du liker, men det fungerer ikke med farger, vil du ønsker å endre en nyanse eller to slik at du ikke overskrider budsjettet i et forsøk på å ta oppmerksomheten bort fra det faktum at det ikke er sant. Banquet som konverterte varehus, loft og telt er alle tomme brett, som betyr at du virkelig kan legge til så mye eller så lite som du ønsker å utføre din visjon for farge og stil. Hvis du allerede har funnet det perfekte sted for bryllupet ditt, bruke plassen til å hjelpe deg sammen med dine fargevalg. Enten det er en vintage persisk teppe i utsikten spisestue eller sjø, kan det utløse en idé. Og på den måten, vil du ikke jobbe med en motstridende fargepalett og dine farger vil forbedre det du elsker om ditt sted for bryllupet.

2. Hold dine prioriteringer i tankene

Mens rommene er vanligvis den største utvalg av bryllup planlegging, kan det være andre detaljer som kan komme før du velger farger. Hvis du alltid har drømt om å ha bryllupet ditt fylt med lilla orkideer, så bør du bruke det som et utgangspunkt for din palett, i stedet for å prøve å tilpasse seg det senere. Du ønsker ikke å velge et fargevalg og bare oppmerksom på at en må-ha, som din bestemors elfenben løper, ser ut av sted eller drukne i dekorasjoner snarer enn å stå ut som du ønsker.

3. Tenk Season

Akkurat som din garderobe, bryllupet fargevalg være inspirert av årstidene vielsen finner sted. Tenk på hva nyanse du vil bruke til å bringe den inneværende sesongen i fargepaletten. Pink er perfekt for våren, mens en lysere korall er en sommer skygge. I høst går en rik fuchsia godt med andre nyanser av lilla og rødt og sølv er en vakker vinter kombinasjon. Du må imidlertid ikke viker unna farger du liker, på grunn av sesongmessige farge “regler”. Lyse pasteller eller matte nyanser passer nesten alltid for høst eller vinter bryllup. Trikset er å fokusere på tekstur, og kanskje også få inn en sterkere kontrast farge inn i bildet.

Dygtig fotograf til bryllup.

4. påvirke humør

Bryllupet farger kan også bidra til å skape en stemning for bryllupet ditt dagen. Hvis du går med eb dramatisk stemning, så en mørk juvel palett som rubin rød og svart eller smaragd og gull, et bedre valg enn pasteller. Tenk på stil og stemning du ønsker å ha, enten det er tilfeldig eller nostalgisk, og hvilke farger gjør denne stemningen.

5. Se på det du elsker

Fargene som inspirerer til innredningen er de du vet du kan leve med i lang tid (og det er en ekstra perk til emner som marokkanske lykter vil ende opp i ditt hjem etter bryllupet dag). Åpne skapet: Hvilken farge klær og tilbehør er du tiltrukket av? Bruk den som et utgangspunkt for å velge bryllupet farger.

 6. Lag en grunning søk

Varehus, kunstgallerier og venners bryllup er alle gode kilder til inspirasjon. Du ønsker ikke å velge en fargepalett, bare fordi det er på moten, men hvis du er ute etter inspirasjon i kunst og design kan hjelpe deg å se fargene du allerede liker på en ny måte.

7. Bruk fargehjulet

Du trenger ikke en grad fra kunstskole å komponere din fargepalett, men det er noen grunnleggende prinsipper for å følge. Typiske farger som går godt sammen er motsetninger, fordi de kombinerer en kald og varm farge (eksempler er oransje og himmelen blå eller turkis og korall). Andre fargemønster som er “naboer”. De er like og dele en primærfarge (tror: solskinn gul og melon oransje eller fuchsia og rødme). En klassisk måte å bygge din fargepalett er ved sammenkobling en lys, mettede farger med en nøytral, som fiolett og grått eller rødt og gull.

8. Ikke tenke på det

Det er lett å bli fanget opp i ideen om at du må ha en streng bryllup fargepalett. Hvis du er tidlig i planprosessen, vil du sannsynligvis bli spurt: “Hva er dine farger?» Men fargene trenger ikke å spille den store rollen som noen ganger kan legges opp til. Mens paletten vil informere mye av bryllupet beslutninger, som blomster, bruke den som en retningslinje snarere enn en regel. Ikke alle deler av bryllupet skal matche perfekt, så ingen stress med å ha alle detaljer fargekodet. I stedet tenker på det i bryllupet planlegging på et tidlig stadium når ord begrepet definert som stil, formalitet, tekstur og stemning, i tillegg til farge.

Mere om fotografen her.