10 måter å sørge for bryllupet er aldri kjedelig

Fotoforhandlere - Jylland

Deltar på et bryllup er et privilegium, men det gjør ikke alltid slik. Det siste en brud og brudgom ønsker er til sine gjester sitte og se på klokken. Her er 10 tips for å sikre at alle gjester for en fantastisk kveld.

1: Introduser gjestene til hverandre

Et bryllup bringer sammen to familier og sett med venner, noe som vanligvis betyr en stor gruppe mennesker som ikke kjenner hverandre. Dette kan resultere i klosset “small talk”. Start velkomsttale til å introdusere de forskjellige bekjente, for å bryte isen. Seng de ulike delene av familien, i tillegg til mindre grupper av venner til å stå i svinger, mens deres forhold til bruden og brudgommen presentert.

En annen mulighet for å riste gjestene sammen, for å produsere den første relé i løpet av tiden mellom bryllup og middag. Gjestene blir delt inn i grupper som svarer til dem, bør de sitte ved bordet med senere. Stafettpinnen kan inkludere inneholde oppgaver som låtskriving, dekorasjoner, skrive en hilsen etc.

2: Hold deg til planen

Ingen forventer at tidsplanen holder for militær presisjon på bryllupsdagen, men du ikke vil at gjestene skal bli lei mens de formelle bryllupet bilder tatt fullstendig. Det er der den “cocktail-hour” kan være en super idé. Lag en liten lounge-atmosfære ved hjelp av noen myke møbler eller en fin uteplass, og utstyr med snacks og drikke, og enda litt musikk for å sette stemningen og holde atmosfæren i live.

3: Ikke la gjestene bli sulten

To ord: Hors d’oeuvres. Selv om du har tenkt å bryllupsgjester må ha god middag, er det en god idé å ha noen forskjellige snacksen til bryllupet som de kan bite. Mange av dem sannsynligvis ikke har fått noe annet enn frokost før bryllupet. Dette kan for eksempel. være mini smørbrød, små grillspyd, glidere, tapas osv

4: Plan exit-strategi

Hvis du virkelig ønsker å være sikker på at alle får en festlig kveld for bryllupet ditt, sørg for at trygg tilbakevending til dine gjester. Det kan være enten hotellrom til gunstige priser, busstransport til innsamlingspunkter, eller en form for carpooling i taxi.

5: Velg lokal klokt

Budsjettet vil alltid spille en rolle når du velger lokale til bryllupet, men det er mange muligheter til å skape noen interessante rammer. Dette kan være enten ved å holde bryllupet på et museum, et galleri, en dyrepark eller lignende. Det kan også være satt opp av “billedlig”, karaoke, pokerbord, lerret og pensler eller andre gjenstander.

 6: Optimaliser bord plan

Det er ikke noe verre enn å være ett par, ligger blant mange barndomsvenner som kjenner hverandre veldig godt. Det er viktig å bruke lang tid om bord på planen, og sikre en balanse mellom ukjente og kjente fjes på hvert bord.

7: Sette fristen på foredrag

Ja, det er absolutt hyggelig å høre oppmuntrende ord og gode farvel, men med mindre vennene dine er stand-up komikere på fritiden, en lang tale lett gå fra sentimental til uutholdelige. Begrense lengden og eventuelt antall taler, og sørg for å gruppere dem slik at gjestene også for muligheten til å strekke bena.

8: Bestill en klovn

Utvalget av underholdning for bryllup er uendelig, og mange av dem er super profesjonell. En liten funksjon under middagen, kan definitivt være en god idé. Du kan finne alt fra stand-up til magen danser, magiker, danser, solo sanger etc. Bare fantasien setter grenser.

9: Mer enn bryllupskake

Bryllupskaken er en herlig syn, men vurdere å utvide konseptet til dessert buffet med et overflødighetshorn av søtsaker i tillegg til kake. Små kaker, godteri, kjeks, vannbakkels, sjokolade etc.

10: RELAX!

Wedding planlegging kan være svært stressende, men når den dagen kommer, vil alle ha mer moro hvis de føler at du er også avslappet og ha en fest. Tenk på det: Ha det gøy på fester der verten er spent? Allier deg en god venn som bringer en cocktail eller lignende hver gang du ser anspent.

Læs mere om bryllupsfotografering her.